NL | FR | EN

Waarom voor ons kiezen?

Voor een cosmetische ingreep wil u in professionele handen zijn van een plastisch chirurg die u 100 % kan vertrouwen. Bij ons hebt u die zekerheid.  

Een erkend plastisch chirurg en dermatoloog met ruime ervaring

Uw plastisch chirurg voert meer dan 1.500 grote en kleinere esthetische ingrepen uit per jaar.

Uw ingreep wordt uitgevoerd door een gecertificeerd plastisch chirurg die lid is van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische en Reconstructieve chirurgie. Enkel ‘echte’ plastische chirurgen zijn lid van deze vereniging.

Een plastische chirurg herkent u aan zijn rizivnummer dat wordt toegekend door de overheid. Wanneer de laatste 3 cijfers van dit nummer eindigen op -210- bent u zeker dat u te maken heeft met een officieel erkend plastisch chirurg.

Eindigen de laatste 3 cijfers niet op -210- weet dan dat u uw ingreep toevertrouwd aan een arts die niet gekwalificeerd is voor esthetische ingrepen (thoracaal chirurg, gynaecoloog, dermatoloog). Het rizivnummer kan eenvoudig gecheckt worden.

Ook uw dermatoloog is een erkend geneesheer-specialist. Zij staat garant voor behandelingen die zijn uitgevoerd volgens de laatste nieuwe technieken én volgens de regels der kunst. Een esthetisch arts of cosmetisch arts of schoonheidsspecialist zijn hiervoor niet erkend en hebben geen diploma van geneesheer-specialist.

Een veilige en professionele ziekenhuisomgeving

Uw ingreep wordt uitgevoerd in een algemeen ziekenhuis dat voldoet aan hoge veiligheidsnormen - die continu worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen - opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dit is in contrast met de privé-klinieken waarvoor deze normering en overheidscontrole niet van toepassing is.

Andere gespecialiseerde diensten zoals cardiologie, pneumologie, spoedeisende geneeskunde en intensieve zorgen zijn beschikbaar indien nodig.

Uw verzorging in het ziekenhuis is in handen van een professioneel team van hoogopgeleide verpleegkundigen en anaesthesisten, die voortdurend bijgeschoold worden.

Onze ingrepen worden uitgevoerd in een hypermoderne infrastructuur. Zo zijn al onze 16 operatiezalen (+link naar foto) gloednieuw en uitgerust met de allernieuwste, hoogtechnologische apparatuur op het vlak van anaesthesie, operatietechnieken en bacterieloze luchtstroom.

Concurrentiële prijzen

Onze prijzen zijn correct en zeer concurrentieel. Wij hanteren prijzen die bovendien opmerkelijk lager zijn dan in de meeste prive-klinieken.

Wij kunnen u lagere prijzen aanbieden omdat wij jaarlijks heel veel operaties uitvoeren. Bovendien kunnen wij dank zij de subsidies van de overheid aan de publieke ziekenhuissector esthetische ingrepen aan een lager tarief uitvoeren.

Bij ons kent u vooraf steeds de exacte kostprijs van uw ingreep. Dus geen onverwachte en vervelende facturen achteraf die u niet had verwacht.

De nieuwste behandelingen

Bij ons vindt u de allernieuwste behandelingen en technieken. Bovendien zijn dit stuk voor stuk procedures die hun doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen hebben en zijn getest op veiligheid.

Wij voeren geen dure en trendy behandelingen uit die hun efficiëntie niet bewezen hebben.

Bijna alle ingrepen in dagkliniek

Tegenwoordig gebeuren zeer veel operaties in dagopname en onder plaatselijke verdoving. Meestal kan u de dag van de ingreep weer naar huis.

Een persoonlijke behandeling en nazorg

Bij het eerste gesprek nemen wij de tijd om alle vragen die u heeft te beantwoorden. We zoeken samen met u naar de behandeling die het meest aan uw verwachtingen voldoet en die tegelijkertijd ook haalbaar en betaalbaar is. U krijgt duidelijke informatie over uw ingreep zodat u zich met een gerust hart kan voorbereiden op uw behandeling.

Na uw ingreep krijgt u van ons een persoonlijke nazorg. Heeft u vragen, dan is uw plastisch chirurg bereikbaar op gsm. Wij doen er alles voor om u voor, tijdens en na uw behandeling met zorg te omringen en gerust te stellen.

Terugbetaling van uw ingreep in specifieke situaties

In welbepaalde gevallen worden ingrepen (gedeeltelijk) terugbetaald. Dit is enkel mogelijk als deze ingreep werd uitgevoerd in een algemeen ziekenhuis.

Uw arts informeert u graag over de specifieke voorwaarden. Uw ziekenfonds, mutualiteit of hospitalisatieverzekering of het riziv en de sociale zekerheid betalen nooit terug wanneer de ingreep in een prive-kliniek werd uitgevoerd. Dit omdat prive-klinieken in België geen wettelijke statuut hebben.

Onze garantie

Bij eventuele problemen voorzien wij graag een gratis correctie binnen het jaar. Gelukkig is dit zelden nodig.

Levenslange garantie op scheuren bij onze borstprothesen (A-merken).

Contact

Ingrepen en consultatie (na afspraak)
A.Z. Jan Portaels
Gendarmeriestraat 65
B-1800 Vilvoorde
België
T: +32 (0)2 257 59 74

A.Z. Lokeren
Lepelstraat 2
9160 Lokeren
België
+32 (0)9 340 85 30